HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"... és látva, amit tett, hittek Benne." (Jn 11, 45)

2010.03.27. 13:07 esmondta

Csak sokan, de nem mindenki. Csak azok, akik látták, amit tett. Látták és értették. Látták, mert azt nézték, amit tett, mert Jézusra figyeltek, mert nyitottak voltak. Nem önmagukra figyeltek, nem a saját elvárásaiknak való megfeleltethetőséget keresték, hanem nyitottak voltak arra is, hogy az Isten akár egészen más legyen, és akár egészen máshogy mutassa meg Magát.

Jézus halottat támasztott fel. Mit kellene még tennie, hogy higgyenek Neki, Benne? Jézus mindent megtett. Eggyel nem tud mit kezdeni, ha nem akarunk nyitni Felé, ha nem akarjuk elfogadni, ha nem akarjuk Őt látni, Vele találkozni, és Őt ismerni meg. Nem fogja ránk törni az ajtót, de vár ránk, ahogy meg van írva: "íme, az ajtó előtt állok, és kopogtatok..." (Jel 3, 20)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr511872708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása