HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"Erre..." (Jn 21,7)

2013.04.14. 23:52 esmondta

Jézus ott állt a parton, és beszélt hozzájuk, mégsem ismerték fel. Csak a halfogás gazdagságából ismeri fel a szeretett tanítvány. Látták Jézust, hallották a hangját, és mégsem esik le nekik, hogy Ő Az. Csak a gazdagságból, és akkor is, csak a szeretett tanítványnak. Még ő sem Jézust látja meg, hanem a Jelenlétének a jelét. Azt a gazdagságot, bőséget veszi észre, amit Jézus jelenléte hoz az életébe.

Jézus jelenléte lehet annyira csendes, annyira visszafogott, hogy szinte észrevehetetlen, kitapinthatatlan. Ez mégsem jelenti azt, hogy nincs ott. Ilyenkor talán az segít, ha észrevesszük azt, amit ez a Jelenlét mégis magával hoz: a békét, a bőséget, az örömet. Ennek realizálása segíthet abban, hogy Magát Jézust is meglássuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr485223018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása