HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"... visszatért..." (Lk 17,15)

2018.11.14. 15:33 esmondta

Jézus azt mondta nekik, hogy menjenek a papokhoz és mutassák meg magukat. Kilenc engedelmeskedett Jézusnak, egy pedig, amikor látta, hogy meggyógyult, inkább visszament Jézushoz, hogy megköszönje Neki, és dicsőítette az Istent.

Jézust azt mondta, hogy menjen a paphoz. Ő mégis inkább visszament Jézushoz. És Jézus örült neki. Jézusnak ez jól esett. Pedig, ha szigorúan vesszük, akkor nem volt engedelmes. Ez az ember nem azt tette, amit Jézus mondott neki, valami többet tett. És Jézusnak ez jó volt így. Ő örömét lelte ebben.

Jézus számára ezek az emberek voltak fontosak, akik azt mondták, hogy szeretnének meggyógyulni. Jézus pedig ebben segített nekik. Amikor ő visszamegy Jézushoz, akkor neki Jézus a fontos. A többieknek az maradt a legfontosabb, hogy meggyógyultak. Ő pedig észrevette Jézust, és visszament Hozzá. Számára a történet nem arról szólt, hogy meggyógyult, hanem arról, hogy Jézus meggyógyította. És ez Jézusnak jó. Ő örül ennek, Neki ez jól esik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr1514371915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása