HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

„.. nagy a te hited! Legyen, ahogy kívántad!” (Mt 15, 28)

2010.08.05. 06:07 esmondta

Az asszony nem megy el, pedig Jézus elküldte őt. Sőt először szóba se áll vele. Jézus nem akarja megtenni, amit kér tőle ez a nő, de ő mégsem hátrál meg, nem adja fel. Hanem hűséges marad a vágyához: segítsen neki is Jézus! És Jézus komolyan veszi, amit mond, és engedi Magát meggyőzni.

 

Ne féljünk Jézustól, és ne féljünk attól, hogy ne venne minket komolyan, hogy ne figyelne ránk, hogy ne hallgatna ránk, vagy elzárkózna előlünk, vagy megkeményíteni a szívét a vágyainkkal szemben. Merjünk próbálkozni a szívére beszélni, merjük meghallani, amit mond, és merjünk válaszolni Jézusnak. Igyekezzünk párbeszédben lenni Vele és maradjunk hűségesek a vágyainkhoz és állhatatosak a kérésükbe!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr562200017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása