HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"Amikor abbahagyta a beszédet..." (Lk5,4)

2011.09.02. 03:08 esmondta

Lukács nem írja le, hogy mit mondott Jézus, hogy mire tanította a tömeget. Hogy megértsük belőle, hogy nem az a fontos, hogy Jézus mit mond a tömegeknek, hanem az, hogy mit mond nekünk, személyesen, ahogy meg van írva: "... és mondta Simonnak: evezz a mélyre..." (Lk5,4)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr343196903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilás 2011.09.02. 21:38:13

A biblikus meglátás jó.Isten igéje eleven és hatékony,valóságos kétélű kard,amely kimetsz a tömegmasszából,az uniformizálásból,a jó kis fogyasztói komfortista,materialista,proporcionalista és sokszor nihilista társadalomból,amelynek izzó kohója derekasan próbál magába olvasztani. Jézus mondanivalójára nem derül fény a perikópában,és valóban nem ez a legfontosabb,hanem valami,illetve valaki más.Maga Jézus.Többször is öröm tölti el a szívemet,ha a Szentírásolvasás után, nem feltétlenül kaptam egy remek kis életprobléma megoldó igét,de mégis érzem,hogy magával Jézussal találkoztam.Biblikum tanárom mondta mindig,hogy a Szentírás olvasásásakor ne a választ keressük,hanem magát Jézust. Jézus társaságában lenni pedig mindennél jobb.
süti beállítások módosítása