HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"...szombaton jót tenni vagy rosszat tenni, életet menteni vagy pusztítani." (Lk6,9)

2011.09.05. 23:24 esmondta

Jézus arra mutat rá, hogy nincs harmadik választás. Vagy a jó-tevés és élet van, vagy a rossz-tevés és halál. Ahogy meg van írva: "az életet és a halált adtam elétek" (V.Móz30,19) - nincs harmadik. Nincs más választás. Szombaton sincs.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr663205479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilás 2011.09.06. 23:06:10

Légy hideg vagy légy meleg,mert ha langyos vagy,akkor kiköplek!-mondja az Úr.A világ a tolerancia jelszavával próbálja érthetővé, elfogadhatóvá tenni az abszurd és elfogadhatatlan,alkuvást meg nem tűrő dolgokat. Szabad és felelősségmentes szexualitás,drog,homoszexualitás,pedofília,eutanázia,mágia és még sok más ilyen torzók képezik azokat a dolgokat,ahol a világ a jó és rossz közötti határmezsgyét próbálja igen fondorlatos módon kiradírozni. Nagyon profi az ellenség. Nem az éles kontraszttal ellensúlyozza a jót,hanem annak alig észrevehető elferdítésével...és ha csak egy kicsit is eltérsz a helyes iránytól,máris letértél a keskeny ösvényről...és neki pontosan ez a célja. Nehéz felismerni a jó és a rossz közötti különbséget,de Jézus segít ebben. A gyümölcséröl ismeritek meg...Ne feledjük,hogy csak két tábor létezik. Te melyikbe szeretnél tartozni?
süti beállítások módosítása