HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"... és azoknak nyilvánítja ki Magát, akik nem bizalmatlanok vele szemben." (Bölcs1,2)

2011.11.07. 23:01 esmondta

Sokszor az Isten azért nem tudja megmutatni Magát, az Ő tervét, mert félünk Tőle, félünk a terveitől, az ötleteitől, a humorától. Szeretnénk bebiztosítani magunkat Vele szemben is. Attól félünk, hogy nem olyan, nem azt akarja, amit mi akarunk. És ha megmutatja Magát nekünk, ha válaszol a kérdésünkre, akkor majd azt kell csinálunk, amit nem akarunk, csak mert Ő azt akarja.

Nem tudunk találkozni Istennel, a szeretetével addig, amíg nem engedjük el a bizalmatlanságunkat, és nem vállaljuk az Istenbe vetett bizalom bizonytalanságát és kitettségét. Ez nem jelenti azt, hogy ezután csak az Ő akaratát fogjuk teljesíteni. Ez csak esélyt jelent az Istennek, hogy megmutathassa Magát, hogy megmutathassa, hogy Számára mit jelent az, hogy szeret minket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr213362203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása