HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"... dicsőítették az Istent." (ApCsel 16,25)

2012.05.15. 22:01 esmondta

"... és az ajtók azonnal megnyíltak, és mindnyájuk bilincse lehullott" (ApCsel 16,26), mert dicsőítették az Istent. És ez a dicsőítés szabaddá tette őket. De nemcsak őket, hanem mindazokat, akik velük voltak.

Pálék hiába szabadulnak fel, nem mennek ki a börtönből. Ez azt mutatja, hogy a dicsőítés nem annyira a szituációt változtatta meg, mint inkább őket, magukat. Lelkileg váltak szabaddá.

Isten bármilyen helyzetben való dicsőítése szabaddá tehet minket, mert más perspektívába fogjuk mindazt látni, ami történik. És ez az a szabadság, ami igaz tanúság lehet másoknak is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr84515323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

natanael83 2012.05.29. 17:32:55

szabaddá tesz, megvigasztal, megerősít......és mennyire hitük tanúsága is, hogy e szorult helyzetben Isten dicséretére nyitották ajkukat, jó dolog az Urat dicsérni, a legjobb :)
süti beállítások módosítása