HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"Mondta Anyja a szolgáknak..." (Jn 2,5)

2014.01.07. 23:10 esmondta

Jézus válasza után egészen meglepő Mária viselkedése, hogy szól a szolgáknak, mintha rászorítaná Jézust, hogy de igen, lépjen. Ez a nő körülbelül harminc évet élt le Jézus mellett, látta, ahogy felnő. Talán nincs is senki, aki annyira ismeri Jézust, mint Ő meg a férje, József. Ezért nagyon fontos, hogy Mária ennyire egyenrangúként viselkedett Jézus mellett. Mert ez azt mutatja, hogy Jézus is így tekintett Rá. Hogy a felnőtt Jézus (is) egészen komolyan veszi az Anyját, az Ő elképzeléseit, és helyet ad ennek. És engedi Magát vezetni általa.

Ha Jézus így tekintett Máriára, ha azt várta, hogy ilyen aktív legyen Mellette, akkor ránk is így tekint, mert Isten nem személyválogató (V.Móz 10,17).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr485745592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása