HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"... hogy meghaljunk...?" (IV.Móz 21,5)

2014.09.14. 22:39 esmondta

A nép kérdése, hogy vajon azért történnek-e a nehézségek, mert Isten rosszat akar nekik, a halálukat kívánja. Isten válasza pedig: "nem kívánom a gonosz halálát, hanem azt, hogy megtérjen a gonosz útjáról, és éljen.." (Ez 33,11): hogy megtérjen: azaz megismerje Őt, hogy utána ebből az ismeretségből, Isten szeretetéből és öröméből minden nehézség ellenére tovább tudjon élni.

Azok, akiket megmart a kígyó a pusztában, akkor tudtak meggyógyulni, amikor megértették, hogy Isten nem akarja, hogy meghaljanak. Amikor a saját félelmeikből megtértek és képesek lettek meglátni Istent. Mi is akkor tudunk meggyógyulni, ha fel tudunk nézni Istenre, és el tudjuk hinni Neki, hogy nem akar nekünk rosszat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr716698581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása