HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"...ezt mondva: a Fiamat meg fogják becsülni." (Mt 21,37)

2014.10.05. 21:44 esmondta

Eddig minden szolgáját elküldték, megverték vagy megölték, hogy gondolhatta, hogy a Fiát majd megbecsülik? Hogyan gondolhatta, hogy a Fiával mást fognak tenni?

Talán azért gondolta ezt, mert azt gondolta, hogy a Fiát küldi el, akkor végre felismerik Őt. Hogy a Fiában, meglátják, hogy milyen is Ő igaziból. Hogy akkor megértik, hogy nem kell Tőle félteniük munkájuk gyümölcsét, hiszen bármennyit adna belőle, ahogy írva van: "és ha ez kevés, még sokkal többet adtam volna neked!" (II.Sám 12,8)

A Gazda nem azért küldte el a Fiát, mert buta volt, vagy mert nem tudta okosan felmérni a helyzetet, de azért, mert Számára mindennél fontosabb volt, hogy megmutassa a munkásainak, hogy ki Ő, hogy mennyire jó hozzájuk, hogy milyen nagyra tartja őket, és milyen bizalommal van irántuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr76762497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása