HTML

esmondta

Ez a blog Szentírási verseket és értelmezéseket tartalmaz.

Linkblog

"Most ugyan szomorkodtok, de újra látlak majd titeket..." (Jn 16, 22)

2011.06.04. 21:55 esmondta

"szomorkodtok": úgy is fordíthatnánk, hogy fájdalomban vagytok, fáj nektek.

Nem azt mondja Jézus, hogy ti láttok majd engem, hanem hogy szomorkodtok, de majd én újra látlak titeket. Jézus fog újra látni minket. Tehát Jézus itt nem arról a fájdalomról beszél, amit az okoz, hogy azt érezzük, hogy nem látjuk Jézust, hanem arról, amikor azt érezzük, hogy Ő nem lát minket. Jézus azzal vigasztal minket, hogy megígéri, hogy újra érezni fogjuk az Ő jelenlétét, közelségét, figyelmét.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://esmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr562957676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

natanael83 2011.06.17. 07:13:48

a vajúdás szomorúsága ez, amikor néha már teljesen elcsügged az ember, kimerül a várakozásban, szinte elkeseredik, ugyanakkor küzdelmes fájdalommal aktívan várakozik Arra, akit addig szíve alatt hordozott, hogy végre láthassa Őt és még teljesebben Vele lehessen az Övé lehessen! Amen!
süti beállítások módosítása